Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μυρμήγκι και ελέφαντας


Μια μέρα ένα μυρμήγκι περνούσε από ένα σημείο της ζούγκλας, και καθώς προχωρούσε άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια. Κοιτάει γεμάτο απορία και βλέπει μέσα σε ένα μεγάλο λάκκο έναν ελέφαντα που προσπαθεί απεγνωσμένα να σκαρφαλώσει. Τότε του λέει το μυρμήγκι: Μη στεναχωριέσαι φιλαράκο εγώ θα σε σώσω...
Και αμέσως τρέχει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ και βγάζει την Lamborgini του, την γκαζώνει και τρέχει στον λάκκο που είναι ο ελέφαντας. Πετάει μέσα ένα σχοινί το δένει στον προφυλακτήρα, και λέει του ελέφαντα να το δέσει στη μέση του. Ευθύς αμέσως βάζει την Lamborgini στην πρώτη και τραβάει το παχύδερμο έξω με ασφάλεια. Ο ελέφαντας τον ευχαριστεί και πάει στην δουλειά του.

Ένα μήνα αργότερα.........

Από το ίδιο σημείο της ζούγκλας περνάει ο ελέφαντας, κι αυτός με τη σειρά του ακούει φωνές για βοήθεια. Κοιτάει μέσα στον λάκκο και βλέπει το μυρμήγκι μέσα και του λέει: Αδελφάκι μη φοβάσαι θα σε έχω έξω σε μισό λεπτό. Μια και δυο δρασκελίζει τον λάκκο και αφήνει την τεράστια π**τσα του να ξετυλιχτεί σιγά-σιγά προς τα κάτω. Αμέσως το μυρμήγκι γαντζώνεται επάνω της και βγαίνει έξω.

Ηθικό δίδαγμα: Όταν την έχεις μεγάλη δεν χρειάζεσαι ωραίο αυτοκίνητο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου